Find lejere til dine erhvervsejendomme

Se, hvilke virksomheder der søger efter nye lokaler og hvornår de planlægger at skulle flytte.

Søger du lejere til dine erhvervslejemål?

Vi matcher lejere, der passer til dine ledige lejemål

I vores database kan du se, hvilke virksomheder der søger efter ledige erhvervslokaler og hvornår de planlægger at skulle flytte. Derudover kan du få overblik over virksomhedens kontraktuelle forhold på deres nuværende lejemål. Vi leverer en omfattende oversigt over lejere i byområderne – København, Aarhus og Trekantområdet – samt deres krav til det nye lejemål. Det kan fx være:

  • Flyttedato
  • M2
  • Beliggenhed
  • Branche


Vi laver forarbejdet for dig
Hver måned foretager vores researchafdeling mere end 1.600 telefoninterviews med danske virksomheder. Det betyder, at vi to gange om året taler med direktører, facilitymanagers og lokaleansvarlige i 15.000 virksomheder. Dette er med henblik på at få oplysninger om deres flytteplaner. Dermed er vi løbende i kontakt med erhvervslejere, og opdaterer deres nuværende lejeforhold såvel som deres fremtidige krav.

Kontakt lejere direkte
Vi udfører således researchen og assisterer dig aktivt i arbejdet med at finde egnede lejere til dine ledige erhvervslokaler. Som CityMark samarbejdspartner kan du bruge disse oplysninger til at finde nye lejere før behovet bliver offentliggjort på markedet. Som udlejer af erhvervsejendomme får du adgang til vores database, som giver overblik over, hvilke virksomheder der søger nye lokaler og deres specifikke krav til disse. Har du lokaler, der matcher virksomhedernes behov, kan du selv kontakte virksomhederne direkte via de tilgængelige kontaktoplysninger i databasen.

Se dine muligheder
Få oplysninger på virksomheder, der skal flytte
Se, hvilke virksomheder der søger efter nye lokaler
0
virksomheders data
i vores database
0
danske virksomheder
søger nye lokaler hvert år
0
nye flyttesager
i vores database hvert år

Dine fordele med CityMark

Få adgang til informationer før andre

Find ud af hvem der vil flytte – hvornår og hvor til.

Spar udgifter til marketing

Via CityMark får du kontakt til potentielle lejere tidligt i deres flytteproces. Spar på udgifterne til marketing, og optimer udnyttelsen af jeres erhvervslokaler.

Kvalitative leads

Ved at sammenligne dine ledige lejemål med de potentielle lejeres lokalesøgninger, kan du sende tilbud direkte og målrettet efter de opstillede krav.

Individuel support

Har du lokaler, der er svære at leje ud? Vi kan også supportere dig og tilbyde individuel hjælp med at finde lejere til dine lokaler.

Produkter

CityMark Leads
Få løbende information om de virksomheder, der søger nye erhvervslejemål. Du får information om virksomhedernes flytteplaner, krav til lokaler, kontaktoplysninger og kontraktdata. Vi ved, hvilke virksomheder der søger nye lokaler lige nu – vil du også gerne vide det?

CityMark Projekt

Har du ledige lejemål? Sammen med dig identificerer og udvælger vi den rigtige målgruppe fra vores database til en målrettet telemarketing-aktivitet. Vores kyndige medarbejdere ringer ud til de udvalgte virksomheder med henblik på at finde interessenter, fremtidige lejere og forretningsmuligheder til din virksomhed. Det er en effektiv og hurtig løsning, hvis du har ledige lejemål.

Se de virksomheder, der søger nye lokaler

Udfyld formularen allerede i dag – og se mulighederne