Om CityMark

CityMark har leveret ejendomsinformation til lejere og ejere af erhvervsejendomme siden 1991, hvor vi blevet etableret i Sverige. I dag er vi den ledende udbyder af ejendomsinformation og er repræsenteret i Danmark, Sverige, Norge og Finland. Citymark er en del af Byggefakta og DocuNordic, som er nordens største udbyder indenfor byggeindustrien.

Vi skaber overblik over det professionelle udlejningsmarked

For lejere, ejendomsejere og leverandører

Vi har mange års erfaring i at skabe kontakt mellem lejere og udlejere af erhvervslejemål. Det gør vi ved at afdække det professionelle udlejningsmarked – vi ved, hvilke virksomheder der mangler erhvervslejemål, og hvem der skal bruge en lejer. I dag er vi Nordens ledende udbyder af ejendomsinformation.

Vi afdækker udlejningsmarkedet i Danmarks største byer

Vores researchere foretager mere end 1.600 telefoninterviews hver måned med danske virksomheder. Det betyder, at vi kortlægger, hvilke virksomheder der skal flytte og hvilke erhvervsejendomme, der er ledige i København, Aarhus og Trekantområdet.

Vi matcher lejere og udlejere af erhvervslejemål

To gange om året taler vi med direktører, facilitymanagers og lokaleansvarlige i 15.000 virksomheder med henblik på at få oplysninger om deres flytteplaner. Vi er således i løbende kontakt med erhvervslejere, og opdaterer deres planer i forbindelse med flytning. Ligeledes taler vi løbende med vores samarbejdspartnere om, hvilke erhvervslokaler de har til rådighed. Dette giver det bedste udgangspunkt for at matche lejere og udlejere af erhvervsejendomme til gavn for begge parter.

Laila Møller Nielsen
Researcher
Hanne Fogh Linnemann
Researcher

Kontakt

Lad os hjælpe dig!
CITYMARK DANMARK
Stationsparken 25, 2. sal
DK-2600 Glostrup
+45 3327 9130

  Navn*
  Firma*
  E-mail*
  Telefon*

  CITYMARK DANMARK
  Carl Jacobsens Vej 16 1, 1. sal
  DK-2500 Valby
  +45 3327 9130

  CityMark i Norden

  Vi er også repræsenteret i Sverige, Norge og Finland
  Tingsgatan 2
  827 32 Ljusdal
  +46 651 760 400
  Karenslyst alle 40
  0279 Oslo
  +47 69 91 24 00
  Ruukinkuja 3
  02330 Espoo
  +358 9 809 911

  Er du på udkig efter nye lokaler til din virksomhed? Opret din søgeprofil her og få målrettede lokale forslag der matcher din virksomheds behov.

  Læs mere

  Har du erhvervslokaler som du ønsker at finde lejere til? Så læs mere om dine muligheder for at finde en lejer her.

  Læs mere

  Tilbyder du produkter eller services til virksomheder, der skal flytte? Så kan vi hjælpe dig med oplysninger om virksomheder der skal flytte eller som aktivt søger nye lokaler.

  Læs mere