Se hvilke virksomheder der skal flytte

Vi ved, hvilke virksomheder der har underskrevet en lejekontrakt og skal flytte – se detaljerne i vores database.

Tilbyd tjenester og produkter til virksomheder, der flytter

Se de virksomheder, der skal flytte eller søger nye lokaler
Tilbyd tjenester og produkter til virksomheder, der flytter
CityMark ved, hvilke virksomheder der skal flytte

Vil du vide, hvilke virksomheder der skal flytte – og hvornår? CityMark Move henvender sig til dig, der tilbyder services og produkter til virksomheder, der står overfor en flytning. Det kan fx være indretning, kontorløsninger, telefoni, sikkerhed, rengøring, frokostordninger m.m. I vores detaljerede database kan du få overblik over, hvilke virksomheder der har planer om at flytte og hvornår, ligesom du kan få overblik over, hvilke virksomheder, der søger nye lokaler og dermed har planer om at flytte i fremtiden.

Du får adgang til værdifulde oplysninger om de virksomheder, der har tegnet ny lejekontrakt og skal flytte:

  • Flyttedato
  • Eksisterende samt ny adresse
  • Kontaktpersoner
  • Antal ansatte
  • Branche


Vi gør forarbejdet for dig
Vi foretager mere end 1.600 telefoninterviews hver måned med danske virksomheder. Det betyder, at vi to gange om året taler med direktører, facilitymanagers og lokaleansvarlige i 15.000 virksomheder med henblik på at få oplysninger om deres flytteplaner. Vi er således i løbende kontakt med erhvervslejere, og opdaterer deres planer i forbindelse med flytning.

Find dine kunder i vores database
Vi udfører researchen og assisterer jer aktivt i arbejdet med at finde virksomheder med flytteplaner, som kan have brug for din virksomheds service eller produkt. Som CityMark samarbejdspartner kan du bruge disse oplysninger til at finde nye kunder, før flytningen bliver offentliggjort på markedet.

Se dine muligheder
0
TELEFONINTERVIEWS HVER MÅNED
0
VIRKSOMHEDERS DATA
I VORES DATABASE
0
nye flyttesager i vores database hvert år

Sælger du produkter eller services relateret til flytning eller ændring af lokaler?

Se, hvilke virksomheder der skal flytte eller søger nye lokaler i vores database.

Produkter

CityMark Move
Til dig, som tilbyder tjenester og produkter relateret til en virksomheds flytning. Med denne service tilbyder vi dig oplysninger om virksomheder, der har underskrevet en ny kontrakt og skal flytte eller nyetableres. Du får alle de nødvendige oplysninger om flyttedatoen, adresserne og kontaktoplysninger. Vi ved, hvilke virksomheder der har underskrevet kontrakter og står over for en fremtidig flytning eller nyetablering. Vil du også gerne vide det?

CityMark Timing

Tilpasset dig, der tilbyder tjenester og produkter relateret til virksomheder, der flytter lokaler. Med CityMark Timing når du den rigtige målgruppe på et tidligt stadie. Du får alle de nødvendige oplysninger, kontaktoplysninger og kontraktdata om de virksomheder, der aktivt søger nye lokaler. Som abonnent på Timing modtager du dagligt information om, hvilke virksomheder der søger nye lokaler.

Vil du vide, hvilke virksomheder der skal flytte?

Udfyld formularen og se mulighederne med CityMark Move