Find kontorlokaler og erhvervslejemål

Bliv kontaktet direkte af udlejerne, hvis deres lokaler matcher din virksomheds krav

Søger din virksomhed nye lejemål?

Vi hjælper dig med at finde nye lokaler til din virksomhed – ganske uforpligtende

Er du på udkig efter nye erhvervslokaler til din virksomhed? Via vores detaljerede database kan vi matche din virksomheds krav til et nyt lejemål med ledige erhvervslejemål fra vores samarbejdspartnere. Det er uforpligtende – alt vi behøver, er information om jeres nuværende lejemål og selvfølgelig jeres krav til et kommende lejemål.

Spar tid og omkostninger
Når din virksomhed søger efter nye lokaler, kan I optimere jeres tid og spare omkostninger. Bliv oprettet som lokalesøgende i vores database. Det er helt uforpligtende. Således vil udlejere kunne se, at I søger nye lokaler, og hvilke krav I har til dem. Det betyder, at I derfor ikke skal bruge unødige ressourcer på at søge efter lokaler.

Du bliver kontaktet direkte af udlejere
Når din virksomhed er oprettet i vores database, skal du ikke gøre mere. Via vores netværk af erhvervsudlejere vil du nemlig blive kontaktet direkte af udlejere, hvis de har et lejemål, der matcher din virksomheds kriterier. Det kan være kriterier såsom lokation, størrelse, services og faciliteter.

Vi gør arbejdet for dig
Vi kortlægger, hvilke erhvervsejendomme der er til rådighed i København, Aarhus og Trekantområdet. Når du har udfyldt formularen nedenfor, opretter vi din virksomhed i vores database. Du bliver herefter kontaktet direkte af erhvervsudlejere, når de har et lejemål, der matcher din virksomheds kriterier 100%.

Dine fordele

Optimering af information

Via CityMark modtager du målrettet information om erhvervslejemål – ukompliceret og uden forpligtelser.

Målrettet selektering af tilbud

Du modtager målrettede tilbud, som er tilpasset din virksomheds krav. Og du tager selv stilling til, hvilke tilbud, der er interessante for dig og din virksomhed.

Direkte kontakt med den rigtige udlejer på det rigtige tidspunkt

Du bliver kontaktet direkte af udlejere
– før jeres nuværende lejemål udløber
– og du vil modtage tilbud præcis når behovet er der

Omkostnings- og tidsbesparende

Spar tid og penge på selv at lede. Lad informationerne komme til dig!

Kun grundlæggende data

Alt vi behøver, er enkelte oplysninger omkring din virksomheds nuværende lejeforhold og krav til fremtidige. Det er nok til at finde de bedst mulige lejetilbud.

Eksklusivitet

CityMark forbinder lejere og udlejere. Din virksomheds data er kun tilgængelig for CityMarks samarbejdspartnere – og ingen andre.
0
PROCENT
MATCH MED DINE KRAV
0

ERHVERVSLEJEMÅL

Opret din virksomhed i databasen

– ganske uforpligtende

Erhvervslejemål – København

Vi gør arbejdet for dig

Søger du erhvervslejemål i København? Vi har et stort netværk af ejendomsejere, der har ledige erhvervsejendomme i København og omegn. Hvad end du leder efter nye lokaler i Tårnby, Albertslund, Hillerød, København K eller en helt anden by i Storkøbenhavn, så har vi afdækket markedet for ledige erhvervslokaler. Det gør, at vi kan matche din virksomheds behov og krav til de nye lokaler med, hvad der er af ledige lejemål i netop dit område.

FIND DET RIGTIGE LEJEMÅL I KØBENHAVN

Vi kan hjælpe din virksomhed med at finde lige præcis det lejemål, I har brug for. Uanset om det er lagerlokaler, kontorlokaler, butikslokaler eller øvrige erhvervslejemål i Storkøbenhavn.

 

Find den helt rigtige udlejer

Vi hjælper dig med at få kontakten til den helt rigtige udlejer. Vi registrerer din virksomheds krav til det nye lejemål i vores database. Disse oplysninger vil være tilgængelige for vores netværk af ejendomsejere, som dermed kan kontakte dig direkte, hvis deres lejemål matcher jeres krav.

ERHVERVSEJENDOMME TIL LEJE I AARHUS

Vi afdækker også markedet for ledige erhvervslejemål i Aarhus og omegn. Det betyder, at vi har et stort netværk af ejendomsejere med ledige lejemål, som potentielt kan være de lokaler, din virksomhed står og mangler.

Leder du derimod efter lokaler mere nordpå, kan vi også hjælpe dig med at finde erhvervslokaler i Aalborg.

LEDIGE ERHVERVSLEJEMÅL I TREKANTOMRÅDET

Der er også mange ledige erhvervslejemål i Trekantområdet. Derfor kan vi også hjælpe dig med at finde de helt rigtige lokaler området mellem Fredericia, Kolding og Vejle.

 

Registrér dig i vores database

Vi hjælper dig, hvad end du søger kontor- eller butikslokaler centreret i de større byer, søger lagerplads udenfor byerne, eller noget helt andet. Ved at blive registreret i vores database sparer din virksomhed tid og ressourcer, når I søger efter nye lejemål i Trekantområdet.

VI HJÆLPER DIG I HELE DANMARK

Uanset hvor din virksomhed ønsker at flytte hen, så gør vi arbejdet for dig. Alt vi skal bruge er information om jeres nuværende lejemål og jeres krav til et kommende lejemål. Det kan foruden lokation være krav til typen af lokaler, størrelse, services og faciliteter.

Når dette er på plads, kan vores store netværk af ejendomsejere matche jeres ønsker med deres ledige erhvervslejemål. Finder de et match, kontakter de dig direkte med informationer om lejemålet.