FAQ

CityMark hjælper dig med at optimere dit udlejnings- og salgsarbejde. Vi støtter dig i din strategiske planlægning. Så kan du optimere tiden bedst muligt, når du søger efter lejere til dine ledige erhvervslejemål.

Frequently asked questions

Spørgsmål og svar

Hvad er CityMark?

CityMark tilbyder en unik informationsservice, som forbinder udlejere og lejere af erhvervsejendomme direkte med hinanden. Lejere får hjælp til at søge efter egnede lokaler – og udlejere får et overblik over det nuværende behov på erhvervslejemarkedet.

Hvordan arbejder CityMark?

Vores researchere foretager dagligt interviews med lejere af erhvervslejemål omkring deres nuværende lejeforhold og fremtidige behov.

 

Skræddersyede tilbud

Lejerne registreret i CityMarks database modtager skræddersyede tilbud fra udlejere af erhvervslejemål. På den måde finder de deres nye lejemål.

Hvilke fordele har jeg som lejer, hvis jeg stiller oplysninger til rådighed omkring mine lejeforhold?

CityMark giver lejere af erhvervslejemål muligheden for at optimere nuværende lejeforhold – baseret på skræddersyede tilbud, som matcher deres nuværende behov. Denne service er uden beregning for lejere, og giver maksimum fordele uden risiko. Derudover sparer lejerne udgifterne til en tredje-parts-kontakt, takket være direkte kontakt med udlejere.

Hvor finder jeg mere information om tilbud og ydelser fra CityMark?

Vi rådgiver dig gerne personligt: Kontakt os på +45 3327 9135 eller klik her for at få en gratis demo – helt uforpligtende. Vi ser frem til at fortælle dig mere om CityMark og besvare dine spørgsmål.

Hvilke virksomheder og brancher er registreret hos CityMark?

CityMarks database indeholder primært data om lejere af erhvervslokaler. Fx advokatfirmaer, konsulentvirksomheder, forlag, it-butikker og detailhandlere.

Hvem er en del af CityMarks netværk?

Virksomheder, som udbyder erhvervslejemål, er den primære del af CityMarks netværk. Fx projektudviklere, ejere samt ejendomsadministratorer.

Jeg er udlejer og interesseret i CityMark. Hvor kan jeg finde flere informationer?

Klik her for at læse mere om vores service til udlejere. Alternativt kan du kontakte os på telefon +45 3327 9135 eller via mail [email protected]. Vi glæder os til at fortælle dig mere omkring dine individuelle muligheder, samt fordelene ved CityMarks tilbud.

Hvordan får CityMark informationerne?

CityMark har adskillige territorie-opdelte research-teams i Europa. Disse teams kontakter regelmæssigt lejere af erhvervsejendomme og opdaterer deres nuværende lejeforhold og fremtidige behov.

Hvad sker der med informationerne jeg giver til CityMark?

De indsamlede data bliver videreformidlet til et begrænset antal af CityMark´s udlejere samt udvalgte leverandører. Den målrettede udvælgelse af data giver udlejere og leverandører mulighed for at kontakte jer direkte med egnede lokaler og matchende ydelser.

Jeg vil downloade eller ændre virksomhedens data i CityMark-databasen fra tid til anden. Hvordan er proceduren omkring dette?

Du ringer bare på +45 3327 9135

Eller sender en mail til [email protected] og fortæller hvilke ændringer du vil have foretaget.

Jeg har ikke modtaget tilbud endnu. Hvad nu?

Kontakt venligst CityMark på tlf.: +45 3327 9135 eller send os en mail til [email protected]

Jeg vil gerne have fjernet vores oplysninger. Hvem kontakter jeg omkring dette?

Kontakt os på tlf.: +45 3327 9135 eller send en mail til [email protected] og bed om at få slettet jeres informationer.

Fik du ikke svar på dit spørgsmål?

Send os en mail med din forespørgsel

  Navn*
  Firma*
  E-mail*
  Telefon*
  Kommentarer

  Vil du vide, hvilke virksomheder der søger efter nye lokaler netop nu?

  Kontakt os og se mulighederne

  Vil du vide, hvilke virksomheder der søger efter nye lokaler netop nu?

  Kontakt os og se mulighederne